Huidige bestuur

Op 21 september 2020 is het achtste bestuur der SAMM gestart!

Het huidige SAMM bestuur is bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 21 September 2020 gechargeerd, waarna het oud-bestuur hun zetel hebben gekregen in de Raad van Advies (RvA). Daarnaast kregen de aanwezige leden inzage en inspraak in de resultaten van vorig jaar en plannen voor aankomend studiejaar.
50518691708_936ff0ed07_o (5)

Heb jij ook interesse in een bestuursjaar bij SAMM? Stuur ons een mail voor meer informatie!

50519409501_3575686b62_o

Mariska Verburg | Voorzitter
“Een onvoorspelbaar, maar onwijs leuke functie. Ik hoop dat ik binnen SAMM het komende jaar mijn professionaliteit verder kan ontwikkelen en dat ik door SAMM veel nieuwe contacten kan leggen binnen de vereniging en buiten Saxion. Samen met mijn andere bestuursgenoten kijk ik heel erg uit naar het aankomende jaar.”

50518691948_69ffe70322_o

Max Teesink | Secretaris
“Wat ik heb geleerd van mijn bestuursjaar, is dat communicatie een grote rol speelt. Ik heb in het begin veel moeite gehad met communiceren over punten waar ik tegenaan liep, punten in het bestuur en in de persoonlijke sfeer. Ik heb geleerd mezelf te openen naar mijn bestuursgenoten en hierdoor ben ik mij communicatief meer gaan ontwikkelen. Ik ben erg dankbaar voor mijn periode in het bestuur en geloof ook dat ik er ontzettend goede vriendschappen aan over heb gehouden!”
50519409461_d088721147_o
Joanne Willemsen | Penningmeester
“Ik ben dit jaar begonnen met niet al te veel financiële kennis, maar wel met vriendschappelijke liefde voor cijfertjes. Ik vind het fijn dat ik een afgebakende hoofdtaak heb en verder op mijn eigen manier andere dingen kan uitwerken en onderzoeken. Ik hoop dit jaar nog veel te leren op veel verschillende vlakken en natuurlijk SAMM nog een beetje cooler te maken.”
50518691833_cca7561c97_o
Puck Trommelen | Commissaris Interne Betrekkingen
“Je krijgt in je bestuursjaar enorm veel kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling. Mijn communicatievaardigheden is iets waar ik mij dit jaar op wil focussen. Een bestuursjaar kan soms veel tijd innemen en voor mij is mijn eigen structuur bewaken een uitdaging. Ik heb hier grote stappen in gemaakt en het afgelopen jaar was in zijn geheel een onvergetelijke belevenis.”
Joanne Willemsen en Puck Trommelen | Commissaris Externe Betrekkingen
Aangezien wij dit jaar met 4 mensen het bestuur vervullen, wordt de functie van Commissaris Externe Betrekkingen door Joanne Willemsen en Puck Trommelen uitgevoerd.