Huidige bestuur

Op 21 september 2020 is het achtste bestuur der SAMM gestart!

Het huidige SAMM bestuur is bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 21 September 2020 gechargeerd, waarna het oud-bestuur hun zetel hebben gekregen in de Raad van Advies (RvA). Daarnaast kregen de aanwezige leden inzage en inspraak in de resultaten van vorig jaar en plannen voor aankomend studiejaar. Bij de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering (h)ALV van 16 februari 2021 is Max Teesink (op foto links) gedechargeerd als Secretaris, waarna hij zijn zetel in de RvA heeft gekregen.
50518691708_936ff0ed07_o (5)

Heb jij ook interesse in een bestuursjaar bij SAMM? Stuur ons een mail voor meer informatie!

50519409501_3575686b62_o

Mariska Verburg | Voorzitter
“Een onvoorspelbaar, maar onwijs leuke functie. Ik hoop dat ik binnen SAMM het komende jaar mijn professionaliteit verder kan ontwikkelen en dat ik door SAMM veel nieuwe contacten kan leggen binnen de vereniging en buiten Saxion. Samen met mijn andere bestuursgenoten kijk ik heel erg uit naar het aankomende jaar.”

50519409461_d088721147_o

Joanne Willemsen| Secretaris en Penningmeester
“Ik ben dit jaar begonnen met niet al te veel financiële kennis, maar wel met vriendschappelijke liefde voor cijfertjes. Ik vind het fijn dat ik een afgebakende hoofdtaak heb en verder op mijn eigen manier andere dingen kan uitwerken en onderzoeken. Ik hoop dit jaar nog veel te leren op veel verschillende vlakken en natuurlijk SAMM nog een beetje cooler te maken.”
Aangezien het bestuur dit jaar bestaat uit 3 leden, zullen de functies van Secretaris en Penningmeester door Joanne Willemsen worden vervult
50518691833_cca7561c97_o
Puck Trommelen | Commissaris Interne Betrekkingen en Commissaris Externe Betrekkingen
“Ik hou ervan om kansen te pakken, een bestuursjaar is een kans die ik niet kon laten gaan. Commissaris Interne Betrekkingen, ik ga over de communicatie binnen de opleiding. Mijn taak past goed bij mij, omdat ik denk dat ik van mezelf wel mag zeggen dat ik sociaal ben! Ik hoop dit bestuursjaar veel over mezelf te leren en van het bestuursjaar te leren. Daarnaast hoop ik bij te kunnen dragen aan het nog beter maken van ons al zo geweldige SAMM!.”
Aangezien wij dit jaar met 3 mensen het bestuur vervullen, worden de functies van Commissaris Interne Betrekkingen en de functie Commissaris Externe Betrekkingen door Puck Trommelen uitgevoerd.