Huidige bestuur

Op 20 september 2021 is het negende bestuur der SAMM gestart!

Het huidige SAMM bestuur is bij de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 20 September 2021 gechargeerd, waarna het oud-bestuur hun zetel hebben gekregen in de Raad van Advies (RvA). Daarnaast kregen de aanwezige leden inzage en inspraak in de resultaten van vorig jaar en plannen voor aankomend studiejaar.

Heb jij ook interesse in een bestuursjaar bij SAMM? Stuur ons een mail voor meer informatie of solliciteer via het formulier!

20210916_samm-bestuur_2021-2022_009
20210916_samm-bestuur_2021-2022_037
 Mariska Verburg | Voorzitter
“Een onvoorspelbaar, maar onwijs leuke functie. Ik hoop dat ik binnen SAMM het komende jaar mijn professionaliteit verder kan ontwikkelen en dat ik door SAMM veel nieuwe contacten kan leggen binnen de vereniging en buiten Saxion. Samen met mijn andere bestuursgenoten kijk ik heel erg uit naar het aankomende halfjaar.”
20210916_samm-bestuur_2021-2022_039
Lianne Klein Gunnewiek | Secretaris & Commissaris externe betrekkingen
“Dit jaar ben ik begonnen met een voorliefde voor SAMM. Ik heb meegedraaid in twee commissies en vond hier mijn plezier met (mee)typen. Daarom heb ik gesolliciteerd naar de functie van secretaris. Dit jaar hoop ik graag te werken aan professionalisering en het uitbreiden van mijn netwerk. Daarnaast hoop ik SAMM een hele hoop gezelligheid te bieden en meer bekendheid te creëren onder de studenten van Social Work.”
Aangezien het bestuur dit jaar bestaat uit 3 leden, zal Lianne ook de functie Commissaris externe betrekkingen vervullen.
20210916_samm-bestuur_2021-2022_042
Joanne Willemsen | Penningmeester & Commissaris Interne Betrekkingen
“Afgelopen jaar heb al ik mogen genieten van de taak penningmeester, het beviel zo goed dat ik nog een halfjaar blijf. Ik heb veel geleerd het afgelopen jaar waardoor ik het aankomende halfjaar me kan focussen op het verder professionaliseren van de boekhouding. Hierdoor heb ik naast mijn afgebakende taak als penningmeester ruimte om te proberen om SAMM nog net iets cooler te maken.”
Aangezien het bestuur dit jaar bestaat uit 3 leden, zal Joanne ook de functie Commissaris interne betrekkingen vervullen.