Huidige bestuur

Op 18 september 2019 zal het zevende bestuur hopelijk starten!

Het huidige SAMM bestuur is bij de halfjaarlijkse Algemene Leden Vergadering (hALV) op 11 februari 2019 gechargeerd, waarna het oud-bestuur hun zetel hebben gekregen in de Raad van Advies (RvA). Daarnaast kregen de aanwezige leden inzage in en inspraak op de resultaten van vorig jaar en plannen voor aankomend studiejaar.

Heb je ook interesse in een bestuursjaar bij SAMM? Kom gerust langs op het SAMM kantoor of stuur een mail voor meer informatie

Sara bestuursfoto
Sara Ruiken | Voorzitter
“Een onvoorspelbaar, maar onwijs leuke functie. Het afgelopen jaar heeft SAMM mij de kans geboden om te groeien, mijn eigen belangen aan de kant te kunnen zetten voor de belangen voor de vereniging en veel nieuwe contacten te leggen binnen de vereniging en buiten Saxion.”
Sara Ruiken & Roos Polman | Secretaris
Door onvoldoende sollicitaties heeft SAMM het laatste halfjaar van studiejaar 2018-2019 een viertallig bestuur gehad. Hierdoor hebben Sara en Roos de taken van Secretaris vervuld.
Roos Bestuursfoto
Roos Polman | Penningmeester
“Ik heb vooral geleerd gedisciplineerder te werken. Ik had al een beetje financiële kennis, maar ik heb in mijn bestuursjaar veel nieuwe dingen geleerd en gekeken of er handigere manieren van werken waren. Als penningmeester heb je veel ruimte om dingen aan te pakken zoals je zelf fijn vindt, zolang de boekingen netjes op orde zijn.”
Silas Bestuursfoto
Silas van Zuiden | Commissaris Interne Betrekkingen
“Je krijgt in je bestuursjaar enorm veel kansen om te werken aan je eigen ontwikkeling. Mijn communicatievaardigheden zijn enorm gegroeid en ik kijk hier met trots op terug. Een bestuursjaar kan soms veel tijd innemen en voor mij was mijn eigen structuur bewaken een uitdaging. Ik heb hier grote stappen in gemaakt en het afgelopen jaar was in zijn geheel een onvergetelijke belevenis.”
Kloos Bestuursfoto
Lotte Kloos | Commissaris Externe Betrekkingen
“SAMM geeft mij heel veel kracht en positiviteit! Als bestuur werk in aan mijn eigen leerdoelen, probeer ik de vereniging beter op de kaart te zetten en natuurlijk ook de ledenvoordeel te vergroten. Ik hoop waardevolle herinneringen op te doen om later op terug te kunnen kijken.”